30-70% lavere priser Gratis frakt over 1000kr
Valuta:

Frakt og retur

Våre varer sendes ut med DHL,FedEx, og leveres ut ved ditt nærmeste utleveringssted. Vi har lager i Sverige og varer sendes ut hver dag i ukedagene. Vår leveringstid er 5-10 virkedager. I salgsperioder vil leveringstiden være noe lenger. 

PAKKE SOM SKAL HENTES I BUTIKK

Leveringstiden er normalt 5-7 virkedager, avhengig av hvor butikken ligger. Legg merke til at det kan ta 2-3 virkedager lengre når det er salg eller store kampanjer. Når vi har mottatt bestillingen din sender vi deg en ordrebekreftelse via e-post. Når vi sender ut varene fra lageret får du en ny e-postmelding med kvittering, og når pakken ankommer butikken får du en postanvisning. Ta med deg ordrenummer og gyldig legitimasjon for å hente ut pakken. Postens regler gjelder, og det er kun du som står som mottaker som kan hente ut pakken. Hvis du er ombud og skal hente pakken på vegne av noen andre, må du vise legitimasjon både for deg selv og mottakeren. Hvis anbefalt leveringstid overskrides kan du selvfølgelig ringe butikken for å høre om pakken er klar til å hentes.


Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside http://www.pjs-oslo.com 

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen. 

Send en mail til pjs-oslo@htomail.com og gi beskjed om at du ønsker å få tilsendt en returetikett på e-post. Du betaler avkastningen selv(NB! Gjelder ikke på salgsvarer.) Vi vil sende deg en e-post for varehusadressen vår .Denne printes ut og tapes på original-pakken og må leveres på samme sted som der du hentet pakken din. Send gjerne varen tilbake i posen med  Pyret-striper som du mottok varen i. Husk å lukke posen godt med ekstra tape slik at ikke varene blir ødelagt under sending.

 vil du selv være ansvarlig for at pakken kommer frem til vårt lager og har sendt deg bekreftelse på at pakken er mottatt. PJS-OSLO tar ikke ansvar for tapte pakker i disse tilfellene.Refusjon: 

Så snart returen er mottatt, vil vi refundere pengene dine. Har du betalt med kort vil pengene bli kreditert. Har du betalt med faktura vil du motta en kredittnota på det aktuelle beløpet.

Ved bytte av varer må du må selv legge inn en ny ordre for å få tilsendt en annen størrelse/vare.
 

Reklamasjon

Du må reklamere innen rimelig tid dersom du oppdager feil/mangler ved varen.

 Ønsker du pengene tilbake, vil du innen 14 dager fra vi mottok varen få tilbakebetalt pengene.

Dersom du ønsker ny vare tilsendt må du legge inn en ny bestilling, men du vil ikke bli belastet for varen eller frakten.

Slik tilbakebetales pengene dine

Konto/faktura

Retur/bytte reguleres på din konto eller din faktura. Dersom returen ikke vises på fakturaen er det sannsynligvis fordi returen er registrert etter at fakturaen ble skrevet ut. Du kan selv trekke fra retursummen.

Kort

Pengene settes i utgangspunktet tilbake på kortet ditt. Om beløpet ikke er det samme som opprinnelig ble trukket fra kortet, vil tilbakebetalingen skje til bankkontonummeret ditt eller via et utbetalingskort